-->
Logo

En Yeniler

Yengeç Burcu Ve Özellikleri



Yengeç Burcu Ve Özellikleri,Yengeç Kadını,Yengeç Erkeği,Yengeç Kadını Özellikleri, Günlük Yengeç Burcu,Bedava Yengeç Burcu Özellikleri

Aşırı duyarlı ve duygusal bir yapı, yengeç burcunun özellikleri arasında en temel olandır. Bu özellik onların alıngan ve kırılgan bir insan olmasını getirir. Düşüncelerinden ziyade duyguları ile hareket etmelerini sağlar. Bu duygusal duyarlılık aynı zamanda yüksek sezgi ve hayal gücünü de getirir.
Yengeç burcu olanların altıncı hisleri son derece gelişmiştir ve hislerinde kolay kolay yanılmazlar. Yengeç burçları, yumuşak ruhlarını gizleme çabasındadırlar. Olduklarından çok daha sert görünürler. Kararsızlık ta, yengeç burcunun özelliklerindendir. Zira, başkalarının tepkilerinden fazla etkilendikleri için, karar vermekte zorlanırlar.
Tüm burçlar içerisinde belki de en iyi en ilgili anne babalar bu burcun mensubiyetindedirler. Yengeç burcu olanlar, aile bağlarına son derece değer verirler. Tüm aile bireylerinin sorunları ile yakından ilgilenirler. Onları koruma ve kollama görevini üstlenirler. Başkaları onların ailelerine asla söz söyleyemez. Böyle bir durumda, en büyük dostluklar ve aşklar bile büyük yara alabilir.
Gelişmiş bir estetik anlayış, yengeç burcunun özellikleri arasındadır. Bu özellikleri ile yengeçler, bulundukları ortamları da güzelleştirmek için çaba sarf ederler. Yengeç burcunun özelliklerinden bir diğeri de, sahiplenme iç güdüsüdür. Kendilerine ait olan her şeyi, değerinin ne olduğu fark etmeksizin sahiplenirler. Bu da kıskanç bir yapıyı getirir.
Yardım severlik bakımından da son derece gelişmiştir yengeçler. Onlara türlü sosyal sorumluluk projelerinde, yardım derneklerinin faaliyetlerinde sıkça rastlayabilirsiniz.
Liderlik konusunda hevesli ve becerikli değildir yengeçler. Hem böyle bir potansiyele sahip değildirler, hem de bu yönde bir talepleri olmaz. İnisiyatif almak,
başkaları için önemli konularda kararlar almak onları cezb etmez. Geri planda kalmayı tercih ederler.

Hassas ve kırılgan bir yapı, yengeç burcunun özellikleri arasında en önemli olanlardandır. Tüm burçlar içerisinde, duygusal duyarlılıkları ne fazla olan burç yengeç burcudur. Bu sebepler kuvvetli hissiyatlar da, yengeç burcunun özellikleri arasındadır. Zaten onları tanımlayan anahtar kelime de, hissederimdir.
Gelişmiş bir sorumluluk duygusu da, yengeç burcunun özellikleri arasındadır. Yengeç burcu olanlar sorumluluklarını yerine getirme konusunda son derece irade sahibidirler. Bu sebeple yaptıkları işlerde mükemmeli arayan bir özelliğe sahiptirler.
İlişki içerisinde oldukları herkese karşı özverili olurlar. Bu sebeple yengeç burcu olanlar, iyi bir anne veya baba olurlar. Yine anne babalarına karşı da son derece alaka sahibidirler.
Yengeç burcunun özellikleri arasındaki bu duygusal yoğunluk, onlarla geçinmeyi zorlaştıran niteliktedir. Zira yengeçler, kendi hassasiyetlerinin başkalarında da olmasını beklerler. Her insanın kendileri kadar düşünceli olamayacağını hesaba katmazlar. Bu yüzden hiç akla gelmeyecek küçük şeylerden incinirler. Hatta o kadar kırılırlar ki, içlerinde fırtınalar kopar. Bu tip durumları kolay kolay unutamazlar. Daha kötüsü, kindarlık ta, yengeç burcunun özellikleri arasındadır.
Yengeç burcunun duygusallığı, onun, sanatsal ve dini alanda kabiliyetli olmasını getirir. Enstrüman çalmak, beste yapmak gibi sanat sahasında pek çok yengeç burcuna rastlamak mümkündür. Yine dini duyguları yüksek olduğu için, din görevlileri içerisinde pek çok yengeç burcuna rastlamak mümkündür.
Yengeç burcu olanlar son derece hassas karakterlerdir ve onlarla uyumlu bir ilişki kurabilmenin yolu empati yapmayı adet haline getirebilmekle mümkündür. Sertlik, kavgacılık, nezaketsizlik onlara göre değildir.