-->
Logo

En Yeniler

Doğum Günü Sözleri - Mesajları



doğum günü sözleri, doğum günü mesajları, sevgiliye doğum günü mesajı, doğum günüyle ilgili mesajlar, arkadaşa doğum günü mesajları


doğum günü sözleri, doğum günü mesajları, sevgiliye doğum günü mesajı, doğum günüyle ilgili ömesajlar, arkadaşa doğum günü mesajları

doğum günü sözleri, doğum günü mesajları, sevgiliye doğum günü mesajı, doğum günüyle ilgili ömesajlar, arkadaşa doğum günü mesajları




Yeni yaşının sana sıhhat , mutlu olmak ve huzur vermesi dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.

Yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin. MUTLU YILLAR!

Bir yıl daha tamamlandı , ama uslu üzülme süre hızlı geçiyor diye.. Unutma ki her biri ayni şeyi yaşıyor. Bu senenin nihayetinde geriye baktığında inşallah süper bir yıldı dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Birçok senelere ...

Tonton bir Nene olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eskiyen günlerine daldığında anımsamak istediğin civarı harika günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Dünyada benzersiz bir zerafet varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrasında kalbinin güzelliği benzeri geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!

Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş benzeri çevrenine aydınlık saçarak girdin yaşama . Hep sevgiyle yaşa! Birçok yaşlara...

Dileğim bu sabah dilediğin tüm dileklerin hakikat olması. Belki yakınında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Birçok Senelere .

Biraz baht , belli bir süre sevgi ve sabır, birer parça süre , muvaffakiyet ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, tamamını karıştırıp senin amaçlı uzunca ve dileklerinin gerçekleştiği bir  " dünya pastası" yapabiliriz büyük ihtimalle ... Birçok yaşlara!

Doğum günün kutlu olsun canım dostum . Allah hep gönlüne yönelik versin mutlu yıllar.

gün mavi bulutları avucuna, mutlulukları gönlüne ve sevgimi kalbine bırakıyorum. Güneş her süre senin amaçlı doğsun, doğum günün kutlu olsun.

Önce kardın, eridin çağlayan oldun. Goncaydın, açtın gül oldun. Gözümde yaştın, bittin gülücük oldun. Bir yaş daha büyüdün, iyi ki doğdun.

Yeni yaşında kalbinin alabildiği civarı sevmen ve her zamankinden fazladan sevilmen dileğiyle. Yepyeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun.

Sensizlik yok olmak civarı acı,sen soluk civarı gereken , canım civarı değerlisin, yokluğun yağmura içerik yazmak civarı kolay değil iyiki doğdun herşeyim.

Bu yaşında mutlulukların en iyi olanını yaşar, başarının merdivenlerini kolay bir şekilde çıkarsın ve inşallah yüzün hep güler, mutluluğunu hiç yitirmezsin. Mutlu ve eğlenceli olman dileğiyle... Doğum günün kutluolsun!

Güneşin karayolu civarı uzunca ömrün, hayatın onun ışığı civarı aydın olsun, hayalini kurduğun tüm güzellikler senin olsun. Canım dostum doğum günün kutlu olsun.

Güneş civarı ateş gibi , kar tanesi civarı duru , yağmur civarı saf ve Berrak bir hayat dileğiyle. Doğum Günün kutlu ve mutlu Olsun.

Bugün doğum günün meydana geldiği amaçlı çeşitli ve hususi meydana geldiğini mu sanıyorsun sen? Halbuki sen benim amaçlı yalnızca bu sabah değil altını çizen çeşitli ve özelsin. İyi ki varsın.

Geleceğini oluşturacak her yepyeni günün bir evvelki günden daha harika , isteklerine uyumlu ve seni mutlu edecek biçimde olmasını dilerim. Birçok yıllar ...

Elini kalbine koy, gözlerini kapat, ruhumu sana gönderiyorum. Birazdan öpüleceksin, yepyeni yaşın kutlu olsun.