-->
Logo

En Yeniler

Sevgiliye Güzel Sözler

Güzel sözler, özlü güzel sözler, facebook güzel sözler, ne güzel sözler, anlamlı güzel sözler, derin anlamlı sözler, derin anlamlı güzel sözler, anlamı derin sözler, damar sözler, karizma sözler, atarlı giderli sözler, güzel sözler facebook, sevgiliye güzel sözler, sevgiliye  söylenebilecek güzel sözler.

Seni gün içerisinde tek kez özlüyorum oda 24 saatimi alıyor

Bizi bizden alıp başka eden şu uzayıp giden yol utansın

Yarınlar amaçlı güneşim ol benim, yepyeni umutlarım yepyeni hayallerim ol biricik sevgilim.

Gözlerin sevgimi Bağladı Sözlerin Kalbimi Parçaladı Damarlarım Sevginle Bulandı Yok Bu Aşk Derdinin Senden Başka Mecali .

Sevmenin erdemi, aşkın görkemi, mutluluğun gözIeri ve seni özIemenin hazzını yaşattin sevgiIi, Yöntemin açıkça oIsun.

özlemek, ölmekten yalnızca 2 harf pek be çocuk .

Bir ümit vardır hiç tükenmeyecek tek hasret vardır çekiImeyecek, tek de öIüm vardır tek Gün eIbet GeIecek şayet sana oIan sevGim ne öIecek ne de sona erecek .

Şimdi satırlar ardına saklanmış gözyaşlarıda ifşa olsa yalancı tek baharın sızısını yakar, kul eder vicdanım .

Günışığını bekleyen siyah karlar altında olan siyah günlerin kardeleni oldum. bitiminde yaşamsal karın altında üzerinde degül, dostların kalbinde, mezarımda buldum.

Sen önceden bu şekilde değildin, gözlerin ışıl ışıl güler oynardınhayata bakmaz, yaşamı yaşardin koşardin, coşardin, savaşırdin, hemen ne oluyor sana ? yaşama küsmüş yorulmuşsun şişmanlamış yaşlanmışsın bakışların solgun

Senin amaçlı belediyeden müsaade aldım senin yerine hayvanat bahçesi kurduruyorum isminle yaşayacak bu hayvanlar benzer senin benzeri .

Dost dediğin kalben sever, sermayesini dostluğa sarfeder, bu şekilde güzel sevgiler dünyalara ölçüt , dünyalara değecek dostuma kalben sevgiler.

Sen en kocaman sevgiyi doğruluk edecek civarı muhteşem şayet herkesin doğruluk edemeyeceği civarı özelsin..

Aramızdaki Mesafeler Ne Civarı Uzak Olursa Olsun Sonsuzluğa Giden Bütün Yöntemlere Ismini Yazdım. Hangi Yoldan Geçersen Geç Seni Sevdiğimi Okuyacaksın.

Edebim el vermez edepsizlik edene susmak en güzel yanıt , edebi elden gidene.

Ben Yalanı SeninIe Tanıdım Seni Tanıdıkça Yalanlardan Kendimi Kurtardım.

Evet arkadaşım!gülmek varken hız aşmak niçin , güldürmek varken ağlatmak niçin , güzel sözler ifade etmek varken, kalpleri kırmak niye?hayat tek sürü kısa arkadaşım ve bu dünyadaki hiç tek birşey kırılan kalplere değmez.