-->
Logo

En Yeniler

unutulmaz sözler / aşk / twitter / anlamlı



unutulmaz sözler



Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın.

Seni seviyorum ama sen olduğun için değil,Seninleyken ben olduğum için...
Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.


Hayatta iki kişi tanıdım.Birisi rüyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben.Hayatta iki kişi tanıdım .Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen.


Bırak da aksın zaman bırak coşsun saatler bırak kaçsın yelkovan kovalasın akrepler bırak haykırsın hayat inlesin yerle gökler nasılsa biryerlerde seven kalp seni bekler..

Bir şey yapmadan önce eğer yaparsan sana ne yapacağımı bir düşün önce.


Öyle Değil İşte KARDEŞ..!

Düşman Kör Nişancıdır da Dost Bilir Nerden Vuracağını..


Bir kez yalanını yakaladığın kişinin,

Bin kez doğrusunu sorgularsın .kardeş

kalabalıkta artislik çekenin,

tenhada Özrünü kabul etmem kardeş !!!



 Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ki yeryüzüne hiç güneş doğmazdı.


Bu masalar boş kalmaz gidenin yeri dolar. Bu vazolara bir şey olmaz yalnız çiçekler solar. Gönül kimsesiz yapamaz sevebileceği bir dost arar. Taşın kalbi yoktur ama onu bile yosun sarar...!


 Yıllar vardır nasıl geçtiğini bilmezdim, bir gün vardır yasamın anlamını değiştirdi bana dair; hissetmediğimi, bilmediğimi yaşattı, iste o ani senle yaşadım senle sevdim.



Rüyalarını gül yapraklarıyla yatağını papatyalarla süsledim, üzerini sevgiyle örtüp tüm kabusları aldım ki en güzel rüyaları sen göresin..



Ayrılıklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi…


Bulutlarin maviligini ellerine yildizlarin parlakligini gözlerine sevgilerin en yücesini usulca kalbine birakiyorum kabul edermisin

O kadar güzelsin ki, mümkün degil bakmamak o kadar güzelsin ki, mümkün degil kanmamak.. sözlerin ask tuzagi gülüsün ise can yakan sen aska hile katan HILEBAZ in tekisin

Bir Rüzgarla Yagan Yagmurun islak Topraga Karisan Bir Böcek, Yüregindeki Kanin Savrulup Yildiz Oldugu Gökyüzü Kadar Çok Seviyorum Seni Bebegim..