-->
Logo

En Yeniler

Aşk tek kişilikdir. Ya intihar nedir.

Aşk bence tek taraflı olan birşey çünki insan ayrildikdan sonra anlar aşikmi seviyormu sevmiyormu terk edicekmi edmiyecekmi insanın karakteri o an süzülür işte kim adam kim kadın orda belli olur herşey ama aşkın tek taraflı olması daha ağırdır yapilanlara nedenlere herşeye sevdiği için temiz bir sayfa çekecek kadar güçlüdür çünki bu aşkın saflığımi bu insanın safligimi hayır bu Sevdanın gerçek aşkın gücüdür işte kulakdan dolma hikayelerle anlatilanlara inanarak değil yüreğinin kalbinin sesine inanarak verilen cevaplar önemlidir.
Aşk tek taraflıdır.
Sevdiğim in yaşaması bile ağrina gider yada yaşamasa ölse?  O zaman daha berbat acılarla vicdanlikla yaşamak ölüm bile çare olmaz.saten ölüm intihar bir çare degildirki intihar tamamen yapilmamasi gereken çıkmaz bir yoldur.
Çünki aşk hakikat dir hakikata intihar  yokdur.  intihar ise sadece aldatmacadir şeytanın birer planindan vesveselerinden ibarettir.
Ozaman nasıl unuturum dersen kafanda hayata karşı amaclarina karşı planın olmalı ve bu planina sadık kaldığın sürece onuda düşünmez sen o zaman basasirirsin istemeden aklına geliyorsa düşüncelerini farklı yöne çevir birden..
Görüşmek üzere