-->
Logo

En Yeniler

İnsanın İçinden Gelen Sözler

İnsanın İçinden Gelen Sözler
"Ayrılmak geceyi gündüzden ayırmak gibidir bizim için,Gün biter gece başlar ama ayrılamaz bizim sevdamız..."

AŞK, İKİ İKEN BİR OLMAK DEMEKTİR.."Gözden akan her yaşı merhamet zannetme, yüreğin ağlamıyorsa gözüne toz kaçmıştır." Aşk geçmiş gibidir ne inkar edebilirsin ne de kaçabilirsin.İnsan ; Dünya'nın en geç olgunlaşan meyvesidirGülümseyince geçmediği gibi, gidince de geri gelmiyor. “Hayat bir kitaptırve gezip görmeyenler hep aynı sayfayı okur.” "Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine, sevmek ve sevilmek için çareler arayın.Övülmeniz veya yerin dibine batırılmanız sizin için fark etmiyorsa, bilin ki siz doğru insansınız. Ölür ise ten ölür CANlar ölesi değil..Her şeyi ciddiye alıyordum; sanki ölümsüzmüşüm gibi.ölüler yaşayanlardan daha çok çiçek alır çünkü pişmanlık minnetten daha güçlüdür."İnsanın çocukluğu, derdini söylemekle ona çare bulmanın aynı şey olmadığını anlayınca biter.."Her şeyi kontrol edemezsin. Boşvermelisin."Yalan teşkilat kurmuş, doğru ise yalnızdır.Aşk geçmiş gibidir...Ne inkar edebilirsin ne de kaçabilirsin.Dışarıdan güçlü görünüyor olabilirsin ama savaşlar içeriden kazanılır.


    “Kişi susar, sessizliğin basitliğine yerleşir, evrene oradan bakar, durum işte o zaman başlar aydınlanmaya.” 
    “Eğer birisini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir...” 

      ''Hayata katlanabilmek ve ona yenilmemek için onunla uzlaşmayı öğrenmek gerekir.
      Kavuşursan sevda olur ,Seversin, kavuşamazsan ;AŞK olur.

      Yaşı kaç olursa olsun; 17 veya 27, katil kim olursa olsun, bir zamanlar bebek olduklarını biliyorum. Bir bebekten bir katil yaratan karanlığı sorgulamadan hiçbir şey yapılamaz kardeşlerim..