-->
Logo

En Yeniler

Seni Düşünmek Güzel Sözler Hikaye

Seni Düşünmek seni sevmek
Seni düşünmek, agustosta bir güneş , sahrada bir gece, savaş ortasında kalan bir çocuk, seni düşünmek, sınırları kaçak geçmek gibi.. seni işte böyle seviyorum..
Seni ne kadar seviyorum biliyor musun? Söz verip de tutmadığın günler kadar, beni beklettiğin saniyeler kadar, bana sevgiyle bakmadığın an kadar, uykularımı kaçırdığın geceler kadar, sonunda anladım senin de beni ne kadar sevdiğini zalim.
Biliyordum, seni seviyorum derken yeni bir alfabe keşfettiğimi, kimsenin okuma yazma bilmediği bir kentte..
Her defasında, bende seni, kelimesini duymak yerine !! Seni seviyorum kelimesini ilk senden duymak daha güzel demişimiydim?
Bir gece ay bana sordu neden seni aglatan bir kızla berabersin? Aya baktim ve dedimki Sen hiç gökyüzünden vazgeç
Uyurken seni düşünmek değil benimkisi. Seni düşünürken dalmak karanlığa, oysa hep uyanıktım her an sana sarılacakmış gibi.
Sen Okulda Dersimin Ortasında hayal Kurduğum Sevgilimsin Sen her tenefus Zili Çaldığında Seni Görmek için Beklediğim Çıkışlarımsın ve Sen Defterlerime Adını Doldurduğum Biricik Sevgilimsin Çünki Sen
Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı ya da namluda kalmalı. Yar dediğin ya senin gibi olmalı ya da hiç olmamalı.
Seni o kadar masum sevdim ki gözlerinin içine bakınca bile utandım…
Sen Büyük Bir okyanusun içinde Gizemli Ve bir Okadarda Etkileyici Bir Adasın Sevgilim Seninle Yaşadığım için Mutluyum Sevgilim.
Bir dost yüzüne ihtiyaç duyduğunda başını kaldır ve gökyüzüne bak. Gündüzleri bulutların geceleri yıldızların arkasından gülümsüyor olacağım.
Çayımda ki şeker gibi, ekmeğimin tuzu gibi, gözlerimin feri gibi, hayatımın anlamısın sen sevgilim, bendeki can gibi cansın içimde sevgilim…
Bir sır gibi sakladım, saklarımda da. Mühürlüdür ismin dudaklarımda.